The Street Fever Theme For 360x640 Mobile

The Street Fever Theme For 360x640 Mobile
Sokak Ateşi teması
Sony Ericsson Satio Theme , Sony Ericsson Vivaz theme ,
Nokia 5230 Theme, Nokia 5530 Xpress Music Theme, Nokia 5800 Theme, Nokia 5800 Navigation Edition Theme, Nokia N97 Theme, Nokia N97 Mini Theme, Nokia X6 Theme , Nokia C6 Theme
Samsung i8910 Omnia HD Theme
Sokak Ateşi tüketiciler Nokia Symbian (5.0 ve 3.x) cihazlarda kaykay ile eğlenceli bir arka plan görüntülemesini sağlayan bir dinamik animasyonlu ekran app. Canlı animasyon değişiklikler rengini her 10 dakikada - koyu portakal, ışık turuncuya, derin bir mavi - ekledi eğlenceli ve çeşitli.

2009 yılında, Hareketli Tema, Sokak Ateş ve Nokia Ovi Store Top App seçildi ülkelerde çok sayıda tüketici ile bir isabet olmuştur. App fazla 480 olumlu eleştiriler aldı. MMMOOO's temalı uygulamalar yaygın olarak onların farklı görüntüler için dünyanın dört bir yanından gelen, her yaştan tüketici tarafından kabul edilmektedir.

Animasyonlu Tema, Sokak Fever eşsiz Scalable Vector Graphics (SVG) Nokia cep telefonu cihazları üzerinde düzgün grafikler oluşturmak için yararlanır. cep telefonları için grafik uygulamaları yayınlamak SVG kullanmanın bir diğer büyük yarar cihazın çalışma hızına hiçbir etkisi olmasıdır.


Ben bugüne kadar gördüğü en iyi tema, bu gibi daha fazla tema olmalıdır.
Ben MMMOOO temalar vurgulamak nedeni olarak:
1. Onlar hiçbir zaman sıkıcı.
2. Kaynak dostu.
3. Hatasız.

Download Alternate